Kisha Protestante

Adresari i Kishave dhe Organizatave


Kishat Lokale

Lista e kishave lokale shqiptare nga Shqipëria, Kosova dhe anë e mbanë botës.


#ID Qyteti Kisha Pastori
1 Prishtina Bashkësia Ungjillore e Mesisë Femi Cakolli
2 Gjilan Kisha Ringjallja Femi Cakolli
4 Tirana Kisha Nxënësit e Jezusit Roland Sula
7 Tirana Kisha e lirë Ungjillore - Tiranë Tani
8 Tirana Kisha Rilindja Fitor Muca
9 Fier Kisha e lirë Ungjillore - Seman
10 Ulqin Kisha Ungjillore - Ulqin
11 Tirana ICF Tirana
12 Gërdec Kisha Ungjillore - Gërdec Majlinda dhe Klodjan Jorgo
13 Tirana Kisha Fitorja
14 Tirana Kisha Ungjilli i Krishtit Akil Pano
15 Tirana Kisha Fjala e Jetës
16 Tirana Kisha Ungjillore e Vëllezërve
17 Tirana Kisha e Perëndisë - Jetë në Krishtin Erion Cuni
18 Shkodër Kisha Rruga e Jetës - Gjegjan Hil Prendi
19 Gjakova Kisha - Misioni Kosova Skender Hoti
20 Tirana Kisha e Krishterë e Shqipërisë
21 Prishtina Bashkësia e Popullit të Zotit Artur Krasniqi
24 Gjakova Bashkesia Evangjeliste e Jezus Krishtit Driton Krasniqi
25 Durres Qendra Kristiane e Durresit Craig Odette Bredenkamp
26 Gjakova Bashkesia Perjetesia Astrit Morina
27 Tirana Kisha Guri i Themelit
28 Tirana Kisha Ungjilli i Krishtit
29 Delvine Kisha Ungjillore Delvine
30 Elbasan Kisha NBJ
31 New York Kisha Ungjillore Shqiptare
32 Korce Kisha Ungjillore Libonik-Maliq
33 Tirana Kisha e Hirit
34 New Jersey Kisha Ungjillore Shqiptare Steve Galegor
35 Vlore Kisha Brathren
36 Permet Kisha Protestante Permet
37 Durres Kisha e Dushepujve
38 Durres Kisha Ungjillore Asambleja e Perendise
39 Polican Kisha Ungjillore e Lire Polican
43 Peje Bashkesia Ungjillore Rruga e Paqes
44 Prishtina Bashkesia Golgota
45 Tirana Kisha Ungjillore Jete ne Krishtin
46 Tirana Kisha e Krishtit
47 Vlore Kisha Ungjillore e Vëllezërve në Vlorë
48 Tirana Kisha Ungjillore Eklesia Yzberisht
49 Lezhe Kisha Rreze Drite
102 Prizren Bashkësia Ungjillore e Perëndisë
103 Gjakova Kisha Rilindja Jeton Sokoli
104 Pogradec Asambleja Biblike
105 Tirana Kisha e Krishterë Ungjillore e Vëllezërve
106 Tirana Familja e Filipianëve Majlind Gegprifti